Content

vrei si nume?

Aberatii si idioti fenilpiruvici. Cu aspirina in mana traversez Piata Victoriei. Admir cladirea guvernului, dar deja intru in politica si cad pe strada. In statie lumea se inghesuie in 300. Atat de multa lume, poate merge in paradis autobuzu', deci urc si eu. Dar am ajuns unde nu trebuia. Cobor si ma uit la blocurile mai vechi decat bunica. Cei de acasa imi simt lipsa, stati ca fug spre metrou.
Simt cum frica de lume noua urca pana in cerebel, toti se uita la mine de parca as fi de pe alta planeta, natiunea crede ca sursa problemele lor, cand nici macar nu incearca sa iasa din comun.
Hmmm... ma uit pe rand la fiecare persoana de pe trotuar. Oameni grabiti, oameni frumosi, oameni urati, oameni destepti, oameni prosti, si as putea continua, insa o ciudata buzata isi flutura genele supradimensionate in directia mea si simt cum imi iau zborul (sa fie asta astenia de primavara? uiiiiii!!!! deja aud uralele, ropotele de aplauze si coloana sonora interpretata de Percy Faith)
Nu mai acasa, nu mai apuc ziua de maine. O sa raman blocata intre Grivitei si Basarab.
That's not fair! Precum reclamele la pasta de dinti unde toata lumea zambeste si, ciudat, nu foloseste pasta de dinti, incearca toti sa transforme din nimic ceva super minunat. Nu are logica, nu are nici-o utilitate, dar, totusi, lumea incearca. De ce ai face reclama la prostie? De ce? Ca sa se minuneze toti idiotii fenilpiruvici de secolul 21 si de cei care il creeaza. Urale, ropote de aplauze, dar domnu' Faith deja s-a plictisit si a plecat.
idioti fenilpiruvici - bolnavi de Fenilcetonuria

3 Fotografii Ale Imaginilor:::...:

ochelari de ploaie at: 11 martie 2011 la 17:44 spunea...

interesanta postarea in sensul bun, dar ce inseamna fenilpiruvici :D...

Hathor at: 12 martie 2011 la 11:14 spunea...

Metroul vechi de mai bine de 170 de ani se merge cu viteza luminii stinse. Intarzii acasa, nu mai apuc ziua de maine. O sa raman blocata intre Grivitei si Basarab
ahaha . partea mea preferata.

Blitzbrieg Bøp at: 12 martie 2011 la 11:33 spunea...

mersi::..:)